Rendelésfelvétel: 06 84 314 793, 06 20 479 67 45

Írja meg véleményét!

Vendégkönyv

 1. Gubányi János szerint:

  Tisztelt vezetöség! A 2018.03.12- es menüben elkészitésre kerültt Bácskai rizseshus egyszerüen zseniális lett ! Gratulálok hozzá !Köszönöm eszt az élményt rég óta várok erre az igazi magyaros izvilágra . Köszönettel : Gubányi János

  • joker szerint:

   Kedves János!

   Nagyon örülünk, hogy ízlett Önnek az étel. Bízunk benne, hogy máskor is vendégül láthatjuk.

 2. Szarvas Sándor szerint:

  Szép világos,melegben is hűvös terasz.
  Fokhagymás roston sült csirkemell csíkokat rendeltünk,ami nagyon finom volt;)köszönjük!

 3. Schmidtné Hesz Henriette szerint:

  Tisztelt Vezetőség ! Ha lehetséges, kérem szépen e-mailban az heti menüt és egy hétre előre szeretnék minden héten ebédet rendelni.

  Köszönettel: Schmidtné Hesz Henriette

 4. Tóth Adriána szerint:

  Nagyon szépen köszönjük, kedves és figyelmes volt a helyesbítés! Ezt a magas színvonalat szoktuk meg Önöktől. Köszönjük szépen! ❤❤❤

 5. Varsányi Attila szerint:

  Többször rendeltünk és vásároltunk is a cukrászdában. Tegnap 3 db Kinder szeletet rendeltünk, annyit is számláztak de csak 2 db volt a kiszállított csomagban… sajnálom,hogy ilyen 300 Ft-os aprósággal rontják le az értékelésüket…

  • joker szerint:

   Kedves Attila,
   Sajnálattal olvasom, hogy egy süteménnyel kevesebbet csomagoltunk Önöknek. Biztosíthatom, hogy nem szándékosan tettük, de néha-néha mi is hibázhatunk. Ha gondolja, akkor a mai napon kiszállítjuk Önnek a lemaradt süteményt. Máskor, ha ilyen történik, kérem egyből jelezze és korrigáljuk.
   Megértését köszönöm!
   Üdvözlettel:
   Kornélia Cukrászda Pizzéria

 6. Varsányi Attila szerint:

  Tisztelt személyzet! A tévedésüket korrigálták,köszönjük! Többször is rendeltünk,az ételek,a pizzák finomak és bőségesek,a süteményeik pedig mennyeiek!!!!

 7. Lehr Dezső szerint:

  Tisztelt Vezetőség!
  Nagyon finom volt az önöknél elfogyasztot ételek, sütemények. Különösen a képviselő fánk, gesztenye pűré. A kiszolgálás is első osztályú volt. Köszönjük szépen.

  • joker szerint:

   Tisztelt Uram,
   Köszönjük szépen a kedves szavakat! Várjuk Önöket márciusban újra. A süteményeket majd együtt teszteljük! 😀

 8. Lehr Dezső szerint:

  Tisztelt Vezetőség!
  Megint önöknél fogyasztotunk a finom ételekből süteményekböl. Képviselőfánk főleg. Kiszolgálással is tökéletes, tiszta, jó hangulatú hely. Októberben ismét megyünk, finom ételek elfogyasztása és süti kóstolásra. Köszönjük szépen jól éreztük magunkat.
  Lehr Dezső.